What to do...

publicerat i Min vardag;

Jag verkligen hatar när det blir speciella helgdagar och alla blir helt hysteriska. Vad ska man göra, vart ska man vara osv. Alla får sån prestionsångest! Idag känner jag för att göra precis ingenting. Bara njuta av att vara ledig, kanske grilla lite mat. Ska jag följa min känsla eller ska jag ta mig i kragen och vara social och åka på fest??!! Världsproblem jag har :-)

Hoppas iallafall att ni får en trevlig Valborg vad ni än hittar på!!!

Kram J

Mirakel...

publicerat i Musik;


Älskar den här låten...

Jag tror på mirakel, för det måste finnas. Har svårt att tro att det alltid ska va negativt fast det oftas känns så. Man måste våga tro på det bästa i de svåraste stunder. Har en älskad vän som har haft ett tufft år och jag blev så lycklig att jag grät av lycka när hennes familj har fått ett mirakel! Så skönt att höra och jag är så tacksam att det hände för dom. Jag har sänt mitt hopp till er hela tiden och hoppats på det bästa och nu blev det så! All kärlek till er♥

Man får sig en tankeställare och fylls samtidigt av lycka att det slutar lycklig för någon. Jag vill så gärna tro på lyckliga slut, är kanke lite naiv men jag hoppas alltid på det bästa!

Så jag hoppas på många mirakel i framtiden för det är jag värd!
Och speciellt flera av mina nära och kära...


Kram J

Lite bilder...

publicerat i Min vardag;

Här kommer lite bilder från våran tur till Ullared!! Tog inte så mycket kort men några!!
Andra dagens shoppingsresultat...vi delade dock på en vagn :-)


Söta Sofie höll mig sällskap medans jag grillade middagen...


Grillmästarn`...


Mina underbara vänner som var lite trötta efter shopping och bilåkande...


Mina fynd!! Allt utom klockan var under hundralappen :-)


Handlade ju även som som inte är lika kul att fynda!

Plus en massa annat som en ny brödrost som matchar min Chili-vattenkokare :-) och ny gardiner och fönsterlampor!! Och en hel del presenter blev det till nära och kära!!Och massor med cd-skivor och filmer för det var verkligen tokbilligt!! Är supernöjd med resan! Så tusen tack söta ni som ville följa med mig ner!!

Kram J