hembakat

publicerat i Min vardag;

När jag var på stan i måndags så lyckades jag inte alls med shoppningen som jag hade hoppats på...men men jag är ju ledig på lördag så då får jag väl ge mig ut med alla andra;)

Hittade dock en sak som jag har velat haft ett tag:)


En till bakbok till min samling:)

Men det som var så bra med denna var att det var klassiska svenska kakor, tårtor och bröd!! Så nu ska jag ta nån dag när jag är ledig och testa lite olika kakor. Julen närmar sig ju och jag hittade ett recept som kommer uppsaktas av alla inom familjen Charling/Wastenson:):):)

Nee nu ska jag fixa facet innan det är dags för dagen pass på jobbet!!

Ha en bra dag:)

Kraam J

Sweeet monday

publicerat i Min vardag;

Så var det måndag och jag är ju fröken tvärt emot:) jag är ju ledig när alla andra jobbar!! Så jag ska njuta av att ta dagen som den kommer och ta en sväng på stan för att se om jag hitta några byxor och eventullet några klappar till mina godingar i Götet:) och sen bär det av till gymmet för dagens pass med Angel:)

Men efter det är det bara slapp som gäller:)

Har för övrigt börja fundera på om jag ska klippa mig lite kortare igen ...men jag vet verkligen inte!! Väldigt kluven...plus att jag funderar på att bli mörk igen. Hittade detta gammla kort, tror det är för typ två år sen...


Va liten och oskyldig jag ser ut...haha skenet kan verkligen bedra!!

Nee nu måste jag göra mig klar för jag ska möta upp Angel på stan om en stund!!

Kraam J

1:a advent :)

publicerat i Min vardag;

Sitter och äter frukost och njuter av EMD:s julskiva:) idag får man äntligen lyssna på julmusik:)
fast jag tjuvstartade redan förra veckan när jag bakade lussebullar!!

Första advent idag, hjälp vad fort det går! Syrran var här igår och höll mig sällskap medans jag pyntade med stakar och stjänor i mina fönster. Ville ha det klart igår eftersom jag jobbar idag!!

Ha en mysig första advent!!

Kraam J