Familjemys :)

publicerat i Min vardag;

Idag är jag ledig och det är såå skönt!! Var skitmycket att göra igår så jag var helt slut när jag kom hem. Somnade nog i soffan strax efter nio...hur gammal är man igentligen?! Känns som man skulle va 80 år ibland. 

Familjemys står på dagens schema :) så jag ska strax hämta upp syrran så ska vi åka och handla till middagen. Sen kommer mamma och Stein-Erik så ska vi umgås för sen ser jag inte dom på tre veckor.

Nu är det bara fyra dagar kvar :)
förstår det inte riktigt än.
Ha en bra lördag!

Kram J

Nu är det inte länge kvar :D

publicerat i Resor;

Ååååå nu har nedräkningen verkligen börjat :D Om sex dagar så sitter vi på planet mot Miami!!!

Känns så overkligt just nu att det snart är dags, nått som man har gått och väntat på de senaste månaderna är nu sååå nära. Var och tog den andra sprutan idag så jag hoppas att jag inte blir lika dålig igen, men sköterskan trodde inte det.Kram J

Typiskt

publicerat i Min vardag;

Åååå när jag äntligen hade återhämtat mig från mitt fall från Stein-Eriks trappa så ramlar jag igen...HATAR allt som har med is, snö och kyla just nu, det är ju livsfarligt att va ute och gå. Denna gång gjorde jag mig mer illa :( Min höger hand är dubbelt så stor och smärtan ska vi inte ens prata om. Ska till läkaren på torsdag och kolla den, får gå med bandage så länge. Känns ju sådär kul måste jag säga.

Men jag tänker inte deppa för om en vecka lämnar jag Sverige och allt vinterväder för sol och värme :)


Här kommer jag befinna mig om ca. 12 dagar :)
Puerto Rico en av alla öar vi ska besöka!

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila armen så jag kan jobba imorrn.

Ha en bra dag!

Kram J