Varmt...

publicerat i ;

Igår var jag och syrran och pressade på skutberget! Men med solskyddsfaktor 30 tar det lite längre tid att få färg men det bästa är att man bränner sig inte. Så nån direkt bränna blev det inte men hellre de än att jag blir ett russin om tio år!!!
Engelskt skvaller; I love...


Jag hoppas verkligen att vädret håller i sig tills jag har semester för det vore väldigt skönt att hänga på skutberget i tre veckor :-)

Nu ska jag, P, Sanna och Sigge iväg på bio! Transformers!! Har väntat länge nu på tvåan, ettan är ju bara såå bra!!

Ha en trevlig kväll♥

Kram J

Michael Jackson

publicerat i ;
En stor musikikon har lämnat oss!! Helt sjukt! Hans musik har varit en stor del av min uppväxt! Oavsett allt han gjort eller inte gjort så var han grym på musik, ingen kan säga nått annat.


RIP♥


Kram J

I´m back!!

publicerat i Resor;
Vi har haft det helt underbart i London!! Strålande sol, positiva intryck och massor av shopping! Kommer absolut åka tillbaks till denna grymma stad. Ingen människa var den andra lik, de hade yoga i Hyde Park och satt och läste böcker på alla parkbänkar och självklart var det pubar i varje gatuhörn så P och hans bror var ju i sjunde himlen ;-)

Vi har njutit av varje minut och vi hade ett helt underbart hotellrum! Vi hade sån tur att vi fick ett rum med balkong, lyx i värmen kan jag säga!!

Jag har shoppat så mycket men hade gärna shoppat mer men jag trodde jag överstigit vikten men det visade sig att jag kunde trycka ner 5 kilo till.....säger bara att jag älskar Primark du kan inte shoppa billigare!!
Jag köpte 3 par skor för ca 400 kr och en massa annat kul!! För övrigt hittade jag äntligen mina converse i rätt modell och storlek!!!

Nee nu sak jag ut och njuta av solen här hemma i Karlstad!!
Utanför hotellet...


Beroendeframkallande, blev ett måste i värmen..vill ha i Karlstad..
Chillar på våran balkong..


Hyde Park! Önskar mig en sån park här hemma...
Var tvungen att va lite turist..
Fish `n Chips var inte riktigt min favvorätt men nu har jag provat!!
Födelsedagsmiddan...Kunde inte ta ett seriöst kort...

Kram J