Max...

publicerat i Min vardag;

Strax ska jag och P bege oss till Kil för att umgås med Madde och P-O!! Ska bli jättekul var länge sen vi gjorde nått. Plus att det är alltid lika kul att ha sällskap till Melodifestivalen! I kväll tävlar ju Pernilla Wahlgren och Peter Jöback så det kan ju inte annat än att bli schlager...har varit väldigt dåligt med det detta år tyvärr.

Förut så bjöd älsklingen mig på en romantisk middag på Max :-) skulle först ha vart på Casanova med det snöar ju såå mycket så vi struntade i stan och åkte till Max!! Men det var lika mysigt för de!! Tack älskling♥

Ha en underbar lördags kväll!!

Kram J

Workin´

publicerat i Min vardag;

Idag gäller jobb!! Jag hoppas dock att det inte blir repris av gårdagen, det behövs inte för min hälsa! Känner mig verkligen inte kry men det finns ju ingen som kan jobba så det är bara att pallra sig iväg. Är ju iallafall ledig i helgen så den kommer nog gå i lugnets tecken!

Jag måste bara visa er vad jag köpte när jag och mamma var på gardinjakt!! Är såå nöjd, blev dock inga gardiner ...


En ny fin ängel till min samling :-)

Nee nu måste jag göra mig klar inför jobbet!! Ha en bra dag!!

Och Madde tack för beskrivningen till Svarta Lampan :-)

Kram J

GRATTIS...

publicerat i Min vardag;

Ett stort GRATTIS till min kära pappa som fyller år idag!! Önskar dig en underbar dag!! Så synd att vi bor så långt ifrån varandra, men vi får ta och ses sen när snön har försvunnit från vägarna.

Ha en jättebra dag!!


Kramar från mig och P♥