Feel me now, boy you got me love struck

publicerat i Min vardag;

Måndag igen da!! Njuter fortfarande av att va ledig:) hade dock ett läkarbesök idag som jag mer än gärna skippat men lika bra att få de gjort! Tog mig en långpromenad efter sjukhuset och sitter nu med en kopp te under filten för att försöka få tillbaka värmen i kroppen. USCH vad kallt det är nu:( ogillar jag skarpt!

Ska i väg och träna lite strax så då hoppas ajg att få upp både flåset och värmen...hittade precis en ny låt som ska testas på löpbandet:)Btw hade sjuukt kul i lördags:D Gud det var som tiden hade stått still och allt var som förr!! Jag tog tyvärr inga bilder men resten gjorde de så jag hoppas att jag kan få några!!

 TACK underbara ni för en grym kväll...måste vi lätt göra om snart:D

Kraaam J

Fett med schooola och Hey there:)

publicerat i Min vardag;

Igår kväll skrattde jag så mycket att jag har fortfarande kramp i magen! Alltså jag kan inte förklara hur underbart det är med er grymma girls:) Vi kommer ju ha de GALET bra i staterna!!! Love ya♥

Ikväll byter jag ut mjukisbrallorna mot partyheels:) ska hem till Anneli och käka och festa lite med gammalt folk från förr:) Ska bli såå kul:) och vad passa bättre än att inviga någon av dessa skönheter jag köpte igår:)

Det enda som kommer saknas ikväll är ANNA♥ men det kommer ju fler gånger:)
Ska hälsa till alla och skåla för dig gumman:)

Ha en superbra lördag!

Kraam J

The more the better:)

publicerat i Min vardag;

Så var det fredag och jag är ledig! Ett extra plus är att jag är ledig heeela helgen:D kan inte med ord beskriva hur skönt det är. I kväll vankas det myskväll med brudarna♥ så jag ska bjuda på Tacos :) plus att det ska planeras lite semester:D

Ska alldeles strax möta upp Elin för att gå till resebyrån och kolla upp vad dom har för tips! Lutar ju åt en roadtrip i USA:D Det har ju blivit en klassiker nu att så fort jag och Jonna ska planera en resa så slutar det alltid mycket större och bättre än vad som var tänkt från början:)

Måste ju bara vissa vad jag shoppade förut...


Haha...flerpack...Is the shit:)

Fick mitt favvo sköljmedel till kanonpris:) 5 för 89:- och 12 måltidserättning för 189:- på Maxi.

Kraam J