Mot skogen och solen:)

publicerat i Min vardag;

Nu flyr jag stan och beger mig till sommarstugan:)
Ska bli så gött att bara va och förhoppningsvis få njuta av solen:)


Kraam J

The time just flies by

publicerat i Min vardag;

Ja ha så var det lördag igen...alltså vart tar tiden vägen?! Dagarna går i ett. Idag blir det jobb men det gör inget för vilket grått och töligt väder det är. Och efter en bajsstart på jobbet denna vecka så är det skönt att det är helg med lugn och ro! Är ju dock lön men det ser jag bara som ett plus för då blir det alltid mer drag i butiken!!

I torsdags var jag ÄNTLIGEN hos Kim och fixade mitt trassel till hår. Så nu är jag "kortklippt" (kort i min värld!) Är lite ovant hur man ska styla de å så men det känns bra för det är mycket frächare och ljusare vilket blir super inför resan då solen kommer bleka håret en del.Nee nu ska jag fixa det sista innan jobbet!

Ikväll blir de partyy hos Elin:)

Kraam J

Efter regn kommer solsken?!

publicerat i Min vardag;

Hjälp vilken svacka jag hammnat i:( Kan inte minnas sist jag var såhär nere...tror att all skit har kommit ikapp mig nu när allt har lugnat ner sig. Inte bra, inte bra!! Mitt sjävförtroende är såå lågt och jag kämpar varje dag med att gå upp ur sängen. Känner mig värdelös och att inget jag gör duger. Är totalt nerklubbad för tillfället och skulle inge hellre än att ligga kvar i sängen och tycka synd om mig själv. Men det tillåter jag mig inte utan det är bara att ta tag i sig och gå till jobbet och dra på det där fejksmilet!!

Inte så många som vet att jag mår såhär för jag vill inte vara någons belasting och jag söker inte någon empati med detta inlägg utan jag ville bara lätta lite på hjärtat!! Vi har alla våra svackor och nu råkar jag ha en, men jag är en kämpe:)

Jag är så tacksam för min klippa T som kan läsa mig som en öppen bok och ser direkt när jag behöver stöd. Så han har nu pushat mig till att ha en Johanna dag där jag bara gör saker för mig och ingen annan. Där jag hittar på saker som jag tycker om och på mina villkor. Skitbra idé tycker jag!!

Så idag började jag dagen med ett besök på den nyöppnade Stadium Outlet butiken med Jonna min andra klippa här i livet. Hur skulle jag klara mig utan dig?! Fyndade tyvärr inget men det var kul att se på alla andra hysteriska människor som ville fynda!!Sen begav jag mig till världens bästa frisör Kim som alltid kommer med strålande idéer:) Hon fick fria händer och klippte av en bra bit och la i massor av ljusa slingor. Är som alltid supernöjd, trots att jag tyckte det var lite kort! Men nu när jag börjar vänja mig så känns det suuuper:)

Och strax ska jag bege mig till min frivärld där allt känns mycket lättare...gymmet! Att sringa av mig all besvikelse och frustration gör att jag klarar av vardagen.

Är så nöjd över mig själv att jag tog upp träningen igen!

Kraam J