Världens bästa Kim :)

publicerat i Skönhet;

Åååå jag är såååå nöjd med mitt nya fina hår :)
Kim lyckades verkligen med att få mig nöjd!!

I love it :)


Så lycklig och nöjd med mitt nya ljusa jag :)

Kram J

Ny dag, nya möjligheter

publicerat i Min vardag;

Ibland brister det när det blir för mycket och det var exakt så det blev i förrgår.
Nu har ilskan och ledsamheten lättat och jag känner mig mer hoppfull igen.

Idag ska jag göra något som jag verkligen har längtat efter...jag ska klippa mig!!
Har värsta risbusken på huvudet som äntligen ska bli fixad :)
Såå lovely!

Sen måste jag fixa en ny telefon för nu funkar inte min alls :( Glömde den ju i bilen i vintras när det var 25 minus och efter det har den varit lite underlig. Plus att tempraturskillnaden från 25 minus till 30 plus gjorde nog inte susen heller. Känns lite töligt men man är ju tyvärr beroende av att ha mobil idag.

Så svarar jag inte idag så vet ni varför!!

Nee nu ska jag käka lite frukost för att sedan ta en promenad i solen :)

Kram J

Såå frusterande

publicerat i Min vardag;

När tusan ska det var min tur att ha tur...jag bara undrar!! Börjar bli jävligt less på alla mottgångar som har vart nu. Jag har ju äntligen kommit på vad jag vill med livet och hittat en utbildning som är klippt och skuren för mig och jag vill bara åka och läsa NUUUUU. Men då vill inte csn gå in och birda med pengar för att utbildningen är i USA, de betalar precis i alla andra länder men inte USA.

Ja då hade jag ju möte på banken tidigare idag och det var ju inge mer upplyftande :(:( Satans kärring säger jag bara. Hon dömde ut mig innan hon ens lyssnade på vad jag hade att säga. Så nu har jag bokat tid men en annan bankkvinna som hjälpte mig sist när jag skulle låna pengar till min förra bostad. Så jag hoppas hon kan hjälpa mig för jag VILL plugga i USA.

Så just nu är jag ledsen och besviken på allt som har med Sverige och Karlstad att göra. Och det är tufft att hålla humöret uppe och va positiv, all livsglädje jag hade är nere i bott. Det är så frusterande...