Längtar bort

publicerat i Min vardag;


Just precis nu önkar jag att jag befann mig exakt på denna plats!

Jag har redan tröttnat på kylan och det gråa vädret som är just nu, och värre blir det ju bara. Sitter och funderar på om jag ska ta en sista minuten och dra till värmen och bara må underbart...någon som är sugen på att hänga på?!

Har jobbat hela helgen och det känns att det vart lön, fullt upp hela tiden! Och allt kaos som är på lagret har vi inte ens orkat tagit tag i helgen, kunderna går ju faktiskt först! Efter jobbet ska jag möta upp Jonna och ta en promenad, ska bli grymt skönt. Är lite groggy av alla dofter...

Ha en bra söndags kväll!!

Kram J

Inga måsten

publicerat i Min vardag;

Idag har jag lovat mig själv en dag utan måsten! Har ju haft lite mycket att göra senaste tiden med flytt, jobb och annat. Och eftersom jag fortfarande inte känner av så mycket av medecinen så orkar jag ju inte ens hälften av allt jag borde.

Så nu är jag hemma hos mamma och lånar datorn och kollar på olika serier och slappar. Hur skönt som helst, man behöver verkligen unna sig dagar utan måsten :D


Dagens underhållning :D

Ha en bra fredag mina vänner!!

Kram J

Räddare

publicerat i Skönhet;

Just nu kan inte jag leva utan denna underbara kräm! Mina händer är såå torra av kyla och alla kartonger på jobbet så huden bara spricker. Så då är denna min räddare i nöden :D funkar på allt solskador, eksem, brännskador och sår.Eight Hour cream från Elizabeth Arden!
Tror den kostar runt 370:- på Åhlens.

Kram J