24

publicerat i Min vardag;

Snacka om att tiden bara rinner iväg just nu. Har för tillfället inget liv utan jag bor ute på jobbet och känner att jag tagit åt mig på tok för mycket jobb. Är så trött!! MEN jag ska inte klaga! Jag har valt det själv så jag kan unna mig de jag vill i USA. Så det är bara att bita ihop och gilla läget.

Gör dock en kort dag idag, 13-18 så det känns helt okej! Så jag tänkte ta mig en powerwalk dit så jag får lite frisk luft och motion. Tror att det är en mil ungefär, så ganska lagomt:))

Åååå nu är det inte länge kvar innan vi åker:))) 24 dagar!!!

Unnade mig en ny topp som jag tyckte var så jag...

Topp

Topp - från H&M

http://www.hm.com/se/s/036V18

En kort, ärmlös topp i trikå med tryck fram och fransar nedtill.

H;amp;Mwww.hm.com

Nee nu ska jag packa ryggsäcken och förberda det sista innan jag ska börja traska ut mot Bergvik!!

Ha en bra dag:)

Kraam J

My birthday Is commin´up

publicerat i Min vardag;

Jag fyller ju år till veckan och folk börjar fråga vad dom ska köpa och som vanligt så önskar jag mig inget speciellt. Så jag har funderat fram och tillbaka och lite fickpengar till resan kanske vore nått:))Så jag önskar mig pengar!!


 

I wanna dance, and love, and dance again

publicerat i Min vardag;

Jag har nu njutit av fem lediga dagar och jag kunde ju inte ha haft bättre väder:D Strålande sol och riktig sommarvärme!! LYYYX:D Kan ju erkänna att jag hade en hel del att fixa dessa dagar men bestämmde mig för att skjuta lite på alla måsten och bara njuta av livet lite. Så jag har läst ut två böcker, tränat och umgåts med nära och kära.

Ställde även upp som patient och hjälpte Jonna och hennes pluggkompisar med deras praktik. Så jag med min tandläkarskräck låg i en tandläkarstol i två timmar igår:D Lika bra att jobba bort den...plus att jag får gratis undersökning;D

Känns lite knasigt att strax bege sig till jobbet, läängtar sjukt mycket efter semestern nu kännner jag efter dessa fem dagar. Allt som har hänt under året har nog tagit mer stryk på kropp och själ än jag trott. Så efter USA tror jag att jag kommer va en helt ny människa:)))Nee mina vänner ha en superbra dag:)

Kraam J