Storuman...

publicerat i Min vardag;

Har det hur bra som helst här uppe i Storuman hos moster och Olle!! Är såå underbart att komma upp till sina gamla hemtrakter och njuta av kultur och miljö. Försökde lägga upp bilder men lyckades inte å det får bli senare!!

Nu ska vi sätta oss i soffan och kolla Allsång på Skansen och äta After Eight-muffins :-D

Ha de gött!!

Kram J

Packning pågår...

publicerat i Min vardag;

Så var det SEMESTER för min del :-D såååå UNDERBART!

Vad tusan packar man för kläder för en vecka i Lappland?! Jo, kläder som hindrar mygg och knott från att äta upp en! Så det blir jeans och munkjackor, blir dock att ta med lite sommarkläder som man kan ha på dagen ifall solen tittar fram!

Ska bli så himla kul att komma upp till mina gamla hemtrakter och bara njuta av alla intryck och alla underbara människor som jag har längtat såå sjukt mycket efter! Vissa personer har jag ju inte sett på tjugo år så det ska bli extra kul.

Blir mysigt att bo hos moster och kusin Åsa. Se min och syrrans gamla sommarstuga Moan som ligger i närheten av Östersund! Ja veckan kommer nog att gå fort och jag längtar tills vi är framme :-) Blir dock inte så mycket bloggande under veckan för jag ska ha kvalitetestid och verkligen ta vara på tiden med alla nära och kära!

Ska även bli kul att ha semester med mamma och syrran, det var ju inte igår vi tre hade semester ihop!

Blir nog några rader senare i kväll!!

Men ha en trevlig kväll så länge!!

Kram J

18.12...

publicerat i Min vardag;

Idag gör jag min sista arbetsdag innan semestern!! Så klockan 18.12 har jag SEMESTER :-D Såå lovely ska det bli! Fyra veckors paus från smink, parfym, krav och kunder. Ska bli skönt att vila upp sig lite och ta dagarna precis som dom kommer.

Återkommer ikväll med hur det känns då, för nu är det lite tungt att göra sig iordning när man vet att det bara är några timmar kvar :-)

Ha en bra söndag alla söta!!

Kram J